Projecten van lenwweb.nl

We kunnen je op veel verschillende manieren helpen. We maken onderscheid in drie hoofdonderdelen die we hieronder kort toelichten.

Kun je niet wachten? Neem dan contact met ons op!

WODup inschrijfapplicatie

WODup inschrijfapplicatie

WODup is inschrijfapplicatie voor sportscholen. Met name voor CrossFit trainingen en aanverwante trainingsmethodes. Voor WODup maakten we een aparte website en ook de inschrijfapplicatie zelf maakten we helemaal zelf. Met hulp van diverse crossfitboxen hebben we inmiddels de 10e Crossfit Box aangesloten.

Weerverleden.nl voor weergeven weergegevens

Weerverleden.nl

Het knmi verzamelt dagelijks de weerhistorische gegevens van meerdere weerstations verspreid over Nederland. Deze gegevens zijn beschikbaar en worden door ons op weerverleden.nl overzichtelijk getoond en makkelijk opvraagbaar gepresenteeerd.

Een geheel nieuwe website ontwikkelen

Een website is een eerste kennismaking met je bedrijf of initiatief. Om een goede eerste indruk achter te laten krijg je geen tweede kans. Op alle manieren moet deze indruk aansluiten bij wat jij wilt uitstralen.

Als je vers begint met een website weet je vaak niet precies waaran deze moet voldoen. Je realiseert je dat het hebben van een website essentieel is maar weet eigenlijk niet zo goed hoe deze er uit moet zien en wat bezoekers er moet kunnen vinden.

Pas jij in dit profiel dan helpen we je graag met het maken, opzetten en beheren van je website. Een totaaloplossing dus waarin we je van A tot Z helpen. Je staat er dus zeker niet alleen voor.

Je wilt je website voorzien van een nieuw jasje

Natuurlijk heb je al een website! Maar het internet en haar gebruikers veranderen. Nieuwe inzichten en trends bepalen dat je website na een jaar of 3 a 4 aan vernieuwing toe is. Misschien niet helemaal, maar voor een deel.

Dit kan ook betekenen dat je je website aan de 'achterkant' wilt vernieuwen. Dat je 'm zelf makkelijker kunt beheren of dat zoekmachines zoals Google je website beter kunnen indexeren zodat je hoger in de befaamde zoekresultaten verschijnt.

Ook als je jezelf hierin kunt vinden kunnen we je helpen om je website van een nieuw jasje te voorzien.

Speciale wensen zijn voor ons heel normaal

Iedereen is anders en wil zichzelf online zo goed en onderscheidend mogelijk presenteren. Daarom snappen we goed dat je geen 'eenheidsworst' wilt zijn.

Juist daarvoor kunnen we geheel op maat voor je aan de slag gaan. We beginnen met de inventarisatie van je wensen en eisen en ronden af met begeleiding na 'livegang'.

Website voor Crossfit Victrix in Alkmaar

Deze website hebben we naast de WODup applicatie voor CrossFit Victrix in Alkmaar ontwikkeld. Website draait volledig op ons CMS en is voorzien van een aantal interactieve elementen.

Vernieuwde website voor Crossfit Schagen

Crossfit Schagen heeft ons gevraagd de website over te nemen op ons CMS. Tegelijkertijd hebben we deze gerestyled en voorzien van nieuwe huisstijl en opmaak.

Velden met * zijn verplicht