Graag stellen we ons persoonlijk aan je voor

Hieronder nemen we al een voorzetje om ons aan je voor te stellen zodat je weet wie we zijn en waar we waarde aan hechten.

Floris Luiten - lenwweb.nl

Ik wil altijd weten hoe dingen werken, mensen, systemen en computers. Met die computer ben ik al vroeg in aanraking gekomen en vanuit mijn eigen drijfveer ben ik 'als vanzelfsprekend' begonnen met het programmeren van software.

Bij mijn werk heb ik te maken met twee uitersten: de computer en de opdrachtgever. De computer doet letterlijk wat je zegt, maar ook precies niets meer dan dat. De opdrachtgever heeft een visie wat diezelfde computer zou moeten doen. Ik vind niets leuker om deze twee uitersten met elkaar te verenigen; op zo'n manier dat het bijna als vanzelfsprekend is dat ze er samen uitkomen.

Doordat ik het leuk vind om te leren en een uitdaging niet uit de weg ga heb ik mijzelf op veel verschillende gebieden ontwikkeld. Een database ontwerpen voor front-office, een intergratie van een boekings-systeem of het programmeren van mijn eigen "slimme huis". Ik geniet ervan, dus ik zou zeggen: "Kom maar op met mijn volgende uitdaging!"

"Geef mij een kop koffie en wat tijd, dan maak ik wereld"

Roy van de Water - lenwweb.nl

Ik ben Roy van de Water. Ik regel en bedenk dingen. Dat probeer ik te doen om met onze klanten mee te denken. Van wens tot factuur, van offerte tot btw-aangifte. Dat alles komt op mijn bureau voorbij.

Ik onderhoud contact met onze klanten en externe partijen. Graag koppel ik dingen aan elkaar en zorg ik voor een goede basis om mee aan het werk te gaan. Ik vertaal klantbehoeften en prioriteer deze. Dat vind ik leuk en houdt me dagelijks bezig.

Hoe het allemaal begon

In 2009 begon het allemaal.

In juni van dat jaar hebben we ons bedrijf opgericht. Toen nog met een specifiek doel met later de bredere opzet van het ontwikkelen van websites en -applicaties.

Velden met * zijn verplicht